luni, 28 ianuarie 2019

DE DRAGOBETE, VOTĂM ROMÂNEȘTE! PARTIDUL UNIREA – DEMOCRAȚIA ACASĂ, ÎNREGISTRAT OFICIAL, DE CEC, ÎN CURSA ELECTORALĂ
Partidul UNIREA – Democrația Acasă a fost înregistrat oficial, de către Comisia Electorală Centrală, în cursa electorală pentru alegerile parlamentare. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de astăzi, 29 ianuarie a CEC, fiind înregistrați 37 de candidaţi la funcţia de deputat pe lista Partidului Politic „Democrația Acasă” pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 în circumscripția națională.

Totodată, a fost înregistrat simbolul electoral al formațiunii pentru imprimare în buletinul de vot, care reprezintă o hartă stilizată a României și Republicii Moldova, unite printr-un contur inclusiv cu teritoriile istorice ale României Mari – Sudul Basarabiei și Nordul Bucovinei. Pe hartă este inscripționat cu litere majuscule, de culoare albă cuvântul ,,UNIREA”
,,Am fost oficial înregistrați în cursa electorală pentru alegerile parlamentare. Acum ne rămâne să muncim, să ajungem din sat în sat, din casă în casă, continuând să transmitem mesajul de necesitate imperativă a reunirii. De azi putem zice clar: oameni BUNi, pe 24 Februarie votați #Unirea! De Dragobete, votăm românește! Votați lista națională a unioniștilor în buletinele de vot : Unirea – Democrația Acasă”, a declarat Ion Leașcenco.
Sloganul Partidului UNIREA – Democrația Acasă este: #farafosti, miza reprezentanților fracțiunii este accederea în viitorul Parlament de la Chișinău a oamenilor din mediul civic, care nu au fost implicați în scheme de corupție sau nu au dosare penale.
Până acum în cursa electorală au fost înscriși PDM, Blocul „ACUM Da și PAS”, PCRM, PSRM, Partidul Șor și Mișcarea Populară Antimafie, Partidului Regiunilor din Moldova și Partidul Politic ,,Voința Poporului”.
Alegerile arlamentare din Republica Moldova vor avea loc pe 24 februarie în baza sistemului mixt de vot.

Sursa: http://bundecentenar.ro/de-dragobete-votam-romaneste-partidul-unirea-democratia-acasa-inregistrat-oficial-de-catre-cec-cursa-electorala/?fbclid=IwAR3RWbDUTIwoNAc5W85w24alEjo3ZBNplFoO9R7Ho9PPdvoPvKJ1CY6eiyA


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu